Binnenkort volgt hier meer informatie over het programma en de locatie van Natuurlijk Veilig. Voor nu:

Inschrijfformulier Informatiedag Natuurlijk Veilig

Interessegebied

Natuurlijk Veilig onderzoekt de effecten van zandsuppleties langs 3 onderzoekslijnen: Wadden, Duinen en de Vooroever. Binnen het programma Kustlijnzorg voeren ze de zandsuppleties uit, hier sluit Natuurlijk Vellig op aan.

Toestemming voor bewaren gegevens

Natuurlijk Veilig zou uw gegevens graag langer (tot einde onderzoeksperioden) bewaren om u ook opvolgende jaren te kunnen uitnodigen voor de informatiedag.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor de informatiedag van Natuurlijk Veilig te bevestigen en u over deze dag te kunnen informeren. Na afloop van de informatiedag worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om u op de hoogte te houden over de informatiedag van Natuurlijk Veilig.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor de informatiedag van Natuurlijk Veilig te bevestigen en u over deze dag te kunnen informeren. Uw aanmelding wordt door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

‘Zodra wij de informatiestroom (inclusief verslaglegging) over de informatiedag hebben voltooid worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.’

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *