Informatiedag 2019

Op woensdag 11 september houden wij onze jaarlijkse informatiedag in Castricum aan Zee. Die dag geven we een update van alle lopende onderzoeken. Ook vertellen we u meer over eerder onderzoek. En we laten zien wat de (tussentijdse) resultaten van het onderzoek op zandsuppleties zijn.

U bent van harte welkom! Inschrijven kan nog tot 1 september via onderstaand formulier.

Presentatie Ralf van Hal (WMR)

Terugblik, update en excursie

Hoe ziet de dag er uit? Uiteraard geven wij u de stand van zaken over de verschillende projectonderdelen. Hoe gaat het met de projecten Natuurlijk Veilig, Duinen en Vooroever? We onderbreken de presentaties met een frisse neus door gezamenlijk te gaan korren op het strand. Na de lunch gaan we verder met presentaties en een groepsdebat. Hierin kunt u meedenken over de volgende fasen van Natuurlijk Veilig. We sluiten de informatiedag interactief af onder het genot van een hapje en een drankje. Voorzitter van deze informatieve dag is Lieke Dekker, o.a. betrokken bij de Waddenvereniging.

Programma
10.00 - 10.30 uur - ontvangst en start programma

10.30 - 11.30 uur - updates en introductie

·         Update Natuurlijk Veilig in het algemeen, door Petra Damsma (RWS – WVL)

·         Update Duinen, door Albert Oost (Deltares)

·         Introductie Stichting Anemoon

11.30 - 12.30 uur - korren op het strand
12.30 - 13.30 uur - gezamenlijke lunch
13.30 - 15.30 uur - updates en groepsdebat

·         Update Vooroever, door Ralf van Hal en Matthijs van der Geest (Wageningen Marine Research)

·         Update kustlijnzorg door peter Herman (Deltares) het te ontwikkelen habitatmodel / datasets

·         Groepsdebat over de toekomst van Natuurlijk Veilig

15.30 - 16.30 uur -  afsluitende borrel

Locatie en bereikbaarheid

De jaarlijkse informatiedag vindt plaats in het Strandpaviljoen Club Zand, Zeeweg 70 in Castricum. U kunt om de hoek parkeren, het dagtarief is 5 euro en 50 cent. Ook rijdt er (op aanmedling) een gratis pendelbus van en naar het station van Castricum tussen 9.30 en 10.30 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur. Tevens zijn er bij het station OV-fietsen te leen. Let op, hiervoor moet u zich wel inschrijven op de site van de NS.

Stuur een e-mail naar cis.vanden.nieuwenhof@rws.nl als u interesse heeft om met onze pendelbus van en naar station Castricum te reizen.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 1 september 2019 aanmelden voor de informatiedag via het ondertsaande formulier.

Bekijk hier het verslag van de informatiedag 2018!

Inschrijfformulier Informatiedag Natuurlijk Veilig

Interessegebied

Natuurlijk Veilig onderzoekt de effecten van zandsuppleties langs 3 onderzoekslijnen: Wadden, Duinen en de Vooroever. Binnen het programma Kustlijnzorg voeren ze de zandsuppleties uit, hier sluit Natuurlijk Vellig op aan.

Toestemming voor bewaren gegevens

Natuurlijk Veilig zou uw gegevens graag langer (tot einde onderzoeksperioden) bewaren om u ook opvolgende jaren te kunnen uitnodigen voor de informatiedag.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor de informatiedag van Natuurlijk Veilig te bevestigen en u over deze dag te kunnen informeren. Na afloop van de informatiedag worden uw gegevens vernietigd. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om u op de hoogte te houden over de informatiedag van Natuurlijk Veilig.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor de informatiedag van Natuurlijk Veilig te bevestigen en u over deze dag te kunnen informeren. Uw aanmelding wordt door onze eigen medewerkers verwerkt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

‘Zodra wij de informatiestroom (inclusief verslaglegging) over de informatiedag hebben voltooid worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.’

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *