Reminder: Informatiedag Zandsuppleties en Natuur

Op woensdag 11 september houden wij onze jaarlijkse informatiedag in Castricum aan Zee. Die dag geven we een update van alle lopende onderzoeken. Ook vertellen we u meer over eerder onderzoek. En we laten zien wat de (tussentijdse) resultaten van het onderzoek op zandsuppleties zijn.

U bent van harte welkom! Inschrijven kan nog tot 1 september via het formulier.

Beeld: Lex van Lieshout
Presentatie Ralf van Hal (WMR)

Terugblik, update en excursie

Hoe ziet de dag er uit? Uiteraard geven wij u de stand van zaken over de verschillende projectonderdelen. Hoe gaat het met de projecten Natuurlijk Veilig, Duinen en Vooroever? We onderbreken de presentaties met een frisse neus door gezamenlijk te gaan korren op het strand. Na de lunch gaan we verder met presentaties en een groepsdebat. Hierin kunt u meedenken over de volgende fasen van Natuurlijk Veilig. We sluiten de informatiedag interactief af onder het genot van een hapje en een drankje. Voorzitter van deze informatieve dag is Lieke Dekker, o.a. betrokken bij de Waddenvereniging.

Bekijk hier het programma en schrijf u in voor 1 september!